top of page
SKL_1656.JPG

Programma

Kijk in ons blokkenschema voor de precieze dagen en aanvangstijden. Voor onderdelen met een * moet je je vooraf aanmelden.

Herbie Blues

Deze, ons welbekende, one-man band is terug! Met zijn mondharmonica, hihat en bassdrum laat hij ons heerlijke bluesy liedjes horen.

Herbie Blues.jpg

Filmavond

In het donker onderuit gezakt zitten bij een goede (klassieke) film, met popcorn op je schoot. Wat we gaan kijken is nog een verrassing!

IMG_20200807_214015.jpg

Zeefdrukken *

Onder begeleiding van Mi-Jeanne maak je zelf een mooi ontwerp, welke je vervolgens op textiel of papier kunt afdrukken. Zo kun je zelf meegebrachte kleding pimpen, of een mooie poster of ansichtkaart maken.

IMG_3951.jpg

YogAnouk *

Lekker wakker worden of ontspannen met een yogales van Anouk. Bij mooi weer natuurlijk in de buitenlucht, en anders overdekt. 

testweekend .JPG

Reverse Cowgirls

Dit jaar is onze finger pickin’ Joost Dijkema terug in grotere formatie. Samen met Michiel Hoving en Harry Kingma vormt hij een country en rock trio met footstomps en pickin' guitars 'n banjo met een dikke laag ‘toom-takka-t’!

Reverse Cowgirls.jpg

Vrij kanoën / suppen *

Tijdens de Wildevier lekker een middagje sportief doen met je vrienden of familie? Of je nou 1 uur wilt dobberen of 4 uur fanatiek wilt peddelen, de keuze is aan jou. Het natuurgebied de Hunze is hiervoor het perfecte terrein.

vrij kanoen.jpg

Timo de Jong

Ook dit jaar zal Timo de Jong weer aanwezig zijn op ons podium! Met zijn mooie, gevatte americana nummers weet hij iedereen te ontroeren én aan het lachen te krijgen.

Timo 2.jpg

Brood en wafels bakken op vuur *

Samen met Sieko verschillende soorten broodjes en wafels leren bakken op het kampvuur.

Schermafbeelding 2023-08-16 om 09.28.03.png

Zentangle *

Een zentangle kunstwerk maken kan iedereen! Tijdens deze workshop leer je van Mireille hoe je met kleine lijnen en patronen iets prachtigs kunt maken.

Zentangle_edited.jpg

Beach volleybaltoernooi *

Lekker volleyballen op ons beach volleybal veld met vrienden, familie of andere campinggasten! Een toernooi dat leuk is om aan mee te doen én om naar te kijken.

volleybal.jpg

De Wilde Drie

Dit geheime trio van topmuzikanten heeft zich speciaal geformeerd voor de Wildevier en beloven ons weer lekkere swing, folk, country en americana liedjes te brengen!

Wildedrie.jpg

Kano lichtjestocht *

Altijd al eens een idyllische kanotocht willen ervaren? Bij avondschemer vaar je samen met de groep het donker in terwijl ieder van jullie mooie lichtjes mee aan boord heeft. Een unieke ervaring!

kano lichtjes_edited.jpg

Hip Hop muziek maken *

Ontdek samen met muziek-talent Wietse hoe leuk het kan zijn om een beat te maken, tekst te verzinnen en zo een eigen nummer te creëren!

wietse_edited.jpg

Meditatie

Even helemaal tot rust komen met een vrije meditatie van mindfulness- en meditatielerares Lies.

meditatie.jpg

Schaaktoernooi *

Voor de vierde keer op een rij op de Wildevier: het schaaktoernooi! En de winnaar krijgt weer een echte 'Wildevier 2023' trofee mee naar huis.

schaaktoernooi2.jpg

Animatie / flipboekjes maken *

Ben jij gek op animatie- en tekenfilms en heb je zelf altijd al zoiets willen maken? Dan is dit je kans! Regisseur Hans legt je uit hoe animatie werkt, waarna je aan de slag gaat met je eigen 'flipboekje'

animatie1.jpg

Vinyl vleugel

Is het een vleugel? Is het een jukebox? Is het een DJ-booth? De Vinyl Vleugel is het allemaal! Van Rock 'n Roll tot en met Disco of Hip Hop, De Vinyl Vleugel heeft het allemaal. Dat wordt een feestje!

vinyl vleugel.jpg

Laat je horen! ontdek je stem

Bij 'vocal exploration' ga je als groep improviseren en spelen met je stem, onder leiding van Taeke. Wees niet bang, je hoeft niet te (kunnen) zingen! Maar leuk, grappig en bijzonder wordt het in elk geval.

Schermafbeelding 2023-08-17 om 11.22.51.png

Het Kanaal

Deze Groningse band is meer dan alleen muziek. Met een blend van muziek, poëzie en theater zetten deze 'bouwvakkers' een onvergetelijke sfeer ne

het kanaal.jpg

Bobb Ross experience (18+) *

Leef je uit op een schildersdoek terwijl Bob Ross je precies vertelt wat je moet doen. Wie weet maak jij wel een meesterwerk!

Bob-ross-2.jpg

Op onze twee feest-avonden kun je niet alleen dansen, maar ook zingen! Kies je favoriete nummer in de karaoke caravan en ga los met je camping-buddies.

karaoke caravan.jpeg

Muziekbingo 90's en 00's

Ken jij nog al die goede (en slechte) nummers uit de 90's en 00's? Probeer tijdens de muziekbingo de juiste nummers te raden en leuke prijzen te winnen als je bingo hebt!

muziekbingo2.jpg

Kubb toernooi

Het ultieme camping spel kubb verdient dit jaar een eigen toernooi op de Wildevier. Wie gooit het eerst alle stokjes en de koning om?

kubb toernooi.jpg

Kano ochtendsafari *

Vroeg je bed uit, maar zeker de moeite waard! Tijdens deze tocht heb je de kans om de mooie natuur tijdens de vroege ochtenddauw te ervaren. Wie weet worden er wel bevers, reeën of ijsvogels gespot?

Schermafbeelding 2023-08-17 om 13.01.59.png

The String Beans

The String Beans voelen zich thuis in bluegrassmuziek en halen hun inspiratie dan ook uit de rijke historie van Amerikaanse en Europese folkmuziek. Soms donker en rauw, dan weer vrolijk uptempo.

Schermafbeelding 2023-08-16 om 08.56.19.png

Silent disco morning rave

Begin de dag al dansend op ons strandje met een koptelefoon op met swingende muziek en een lekker kopje koffie of thee. Vrolijker wakker worden kan niet!

Morning rave.png
bottom of page